Wil je de methodiek BeterBesluit beter leren kennen en toepassen in je werk?
Dan is deze ervaringsgerichte Basistraining iets voor jou. Twee dagen volle bak oefenen en input krijgen.

 

Bij deze training krijg je gratis een workshop op jouw werk, in jouw team (t.w.v. 790 euro).

 

Je krijgt dus 2 voor de prijs van 1: workshop én training voor de prijs van alleen de Basistraining of een workshop. Dat doe ik niet voor niets: ik wil je niet trainen om het alleen voor jezelf te houden, maar juist om het toe te gaan passen en er dagelijks voordeel van te hebben!

Reacties van eerdere deelnemers

“Voor mij is de methode een stuk van mijzelf dat ik heel mijn leven al kwijt was. Gelijkwaardigheid in het maken van keuzes, aandacht en ruimte voor iedereen. Wat een verrijking in mijn ondernemingen, mijn gezin én in mijn huwelijk.

 

Ontdek het zelf spelenderwijs en laat je verrassen door hoe je elkaar enorm kan verrijken. Of je nu introvert of extravert, jong of oud, ervaren of onervaren bent in vergaderen, deze methode zou je leven een stuk mooier kunnen maken.”

 

Frans Korpershoek

“Het mooie van de training is dat je gelijk gaat doen wat je leert, wat je aangeleerd krijgt. Eigenlijk ben je gewoon de hele dag aan het doen wat de training je vertelt. Dat vind ik heel leuk. Naar mijn idee beklijft het daardoor heel goed. En maak je zelf tijdens de training al een verandering door. Waardoor het daarna blijvend bij je is, wat je leert.

 

Het is geen training waarvan ik denk ‘het is klaar, die op de plank ligt, het was leuk, ik doe er niets meer mee.’ Dat kan gewoon niet, omdat je door het te doen al die vaardigheid leert.”

 

Christie van Dijken

“Adrian kan met enthousiasme, humor en rust de cursisten begeleiden in de training. Hij houdt ervan om te werken met mensen en dat is aan veel dingen te merken.

 

Hij zijn benadering is open en eerlijk. Het maakt hem daarbij niet uit of hij je al jaren kent of dat je net komt binnenwandelen ; de training doe je samen en het doel is om daar voor iedereen het beste uit te halen.”

 

Jan Jaap Wubs

Na deze Basistraining

 

  • ken je de ins en outs van BeterBesluit

 

  • heb je ervaren hoe en dát het werkt

 

  • heb je hulpmiddelen en kennis om het toe te gaan passen in de praktijk

 

  • kun je mij gratis uitnodigen om jouw team ook te laten ervaren hoe krachtig de methode werkt

 

  • heb je twee heerlijke dagen gehad, op een mooie locatie, met lekker eten, mooie mensen, inspirerende kennis, en veel meer…

Deelnemers: maximaal 8 deelnemers

 

Data: ivm het corona-virus en de bijbehorende maatregelen hebben we deze training uit de agenda gehaald

 

Locatie: In het Pakhuis, Hemmen (onder Wageningen, op een kwartier van Arnhem/Nijmegen)

 

Jouw investering: 790 euro ex btw

Pakhuis training