Ben je enthousiast over mijn aanpak en wil je dat jouw team of organisatie zo gaat werken?

 

Dan zijn er een paar opties voor jullie.

 

 

Optie 1 is een workshop. Dit is de meest laagdrempelige vorm. Ik kom een dagdeel bij jullie langs en laat jullie ervaren hoe het is om gelijkwaardig te werken. Eerst oefenen we middels een fictieve casus en daarna gaan we aan de slag met een agendapunt van jullie. Wellicht een punt waar jullie zelf al lang mee worstelen…

 

 

Optie 2 is een training. Dit is een intensief traject van vier volle dagen. Zo bouw je samen aan meer effectiviteit en verbinding in jullie team/organisatie. Een groot voordeel van het volgen van deze training in teamverband is dat we in de training echte besluiten kunnen nemen over/voor jullie team of organisatie!

 

 

Alternatieve optie: een  gratis gesprek. Weet je het zo net nog niet… en wil je het wel graag weten? Ben je op zoek naar duidelijkheid, wat voor jou kan werken of dat het toch wijs is om al met je team aan de slag te gaan?

Plan dan een strategiegesprek. Jij prikt een moment in mijn agenda en ik bel je op dat moment. In 45 minuten bespreken we jouw wensen en mijn mogelijkheden. Ik beloof je dat het gesprek je hoe dan ook verder helpt!

Plan een strategiegesprek

Nieuwsgierig wat mijn klanten van mij en mijn werk vinden?

 

Lees hier reviews van mijn klanten.