Reviews van klanten

“De methode spreekt me persoonlijk erg aan. Voor mijn gezin, maar ook voor mijn werk is het een hele fijne manier om met elkaar te overleggen.
Adrian vond ik een hele prettige trainer. Behalve dat hij voor de inhoud van de training zorgde, deed hij ook gewoon mee met ons in het oefenen en beschouwen van alles dat op tafel kwam. Dit deed hij op een luchtige, open manier. Hij bleef voortdurend in contact met de groep én met zichzelf. Dat zorgde ervoor dat je goed wist wat je aan hem had en een goed beeld kreeg van de realiteit. Geen trainer die de perfecte wereld uit komt leggen, maar hij liet juist zien hoe je kan worstelen, wat kleine successen zijn en wat het effect is van volhouden en blijven proberen. Een heel waardevolle ervaring!”

 

Sanne van der Hagen

(burowisselstroom.nl)

 

*

 

“Voor mij is de methode een stuk van mijzelf dat ik heel mijn leven al kwijt was. Gelijkwaardigheid in het maken van keuzes, aandacht en ruimte voor iedereen. Wat een verrijking in mijn ondernemingen, mijn gezin én in mijn huwelijk. Ontdek het zelf spelenderwijs en laat je verrassen door hoe je elkaar enorm kan verrijken. Of je nu introvert of extravert, jong of oud, ervaren of onervaren bent in vergaderen, deze methode zou je leven een stuk mooier kunnen maken.”

 

Frans Korpershoek

(kringloop de Doorsluizer)

 

*

 

“Adrian heb ik leren kennen als een betrokken enthousiasteling, open en diepgaand, in combinatie met humor en lichtheid.”

 

Marie Tannemaat

 

*

 

“Adrian kan met enthousiasme, humor en rust de cursisten begeleiden in de training. Hij houdt ervan om te werken met mensen en dat is aan veel dingen te merken.

Hij zijn benadering is open en eerlijk. Het maakt hem daarbij niet uit of hij je al jaren kent of dat je net komt binnenwandelen ; de training doe je samen en het doel is om daar voor iedereen het beste uit te halen.

Een training geven is voor Adrian meer dan lesstof behandelen. Hij zoekt ook de best mogelijke omstandigheden om dat te doen. Een prettige locatie, goede voorzieningen rondom eten en drinken, op tijd een rustmoment. Hij beseft welke invloed die factoren kunnen hebben op hoe de training ontvangen wordt en de lesstof ‘landt’.

 

Jan Jaap Wubs

 

*

 

“Adrian is niet vooral een trainer of coach met methodieken en een boekenkast, hij is mens. Zelf net zo in beweging als de mensen die hij begeleidt, coacht en traint. Met een simpel geloof: zelf heb je alle antwoorden al bij je, meestal heb je alleen iemand nodig die de juiste vragen durft te stellen. Die voorbij het nu kijkt en daarmee simpelweg tot de kern komt.”

 

Jasper Rombout

 

*

 

“Authentiek, neutraal en benaderbaar, je laat jezelf zien, je geniet zichtbaar van het proces, de principes zijn je helemaal eigen.”

 

Annemarie Stolper

 

*

 

“Tijdens de training heb ik Adrian leren kennen als een prettige en bekwame trainer. Adrian maakt contact met alle cursisten en geeft goede leiding aan de gesprekken. Adrian liet ons ervaren dat je met elkaar op basis van gelijkwaardigheid effectieve en mooie besluiten kan nemen.”

 

Pieter Lassche

Directeur basisscholen

 

*

 

“Hoe tof het kan zijn als je vanuit een gelijkwaardige positie met elkaar verder kunt bouwen.”

 

Heerco Riemer

 

*

 

“Adrian heeft ons tijdens de training enorm bewust gemaakt van de kracht en de werkwijze van de methode. Ik ben enthousiast, omdat de methode bijdraagt aan het eigenaarschap van iedere deelnemer. Adrian bespreekt de structuur en ook de puzzels en parels uit de gesprekken gedurende de training. Daardoor ben ik me extra bewust van de rol van de begeleider. Gesprekken lijken vanzelf te gaan en toch is Adrian als gespreksleider voortdurend alert. Inhoudelijk is het heel prettig om te kunnen bijdragen, zonder te hoeven ‘afpellen’.”

 

Frances Geene

(Onderwijs Maak Je Samen)

 

*

 

“We hebben in september bij Adrian Roest de training gevolgd. De setting was heel ontspannen, waardoor het een beetje de sfeer van een ‘uitje’ kreeg, maar dit ging zeker niet ten koste van de diepgang van de kennismaking met de methode. We zijn enthousiast geworden voor deze methode, vooral ook vanwege de uitgangswaarden (iedereen is gelijk van waarde) en de procesregels die worden toegepast (iedereen komt aan de beurt – val elkaar niet in de rede – geen discussie – ga door totdat alles gezegd is). Adrian bleek een zeer ontspannen en consequente bewaker van de procesregels en deed zelf ook enthousiast mee. Onze groep was niet zo groot, maar we konden de methode toch prima in de praktijk toetsen, waarbij direct ook boven kwam drijven dat de impulsieve denkpraters en de meer bedachtzame denkpraters gelijkwaardig aan bod kwamen. Enkele sleutels van de methode zijn direct toe te passen in iedere omgeving van overleg. We zijn enthousiast uit de training gekomen.”

 

Pieter Jan Korpershoek

(Assist Advies)