IkWij is het bedrijf van mij, Adrian Roest.

 

Ik ben geboren in 1982, getrouwd met Willeke en samen hebben we drie zoons.

 

Mijn passie is verbinden: mensen verbinden aan zichzelf, elkaar, de natuur, God.

Dat doe ik in mijn werk als coach/trainer voor IkWij en SamenWerkt.nu.

Daarnaast ben ik als toetsenist en componist verbonden aan de band Sela (www.sela.nl).

 

Ik train en coach organisaties, leidinggevenden en teams om effectief en in verbinding samen te werken. Alle gedoe op tafel, goede relaties én een effectieve workflow.

 

Met collega’s Karien Dommerholt en Robert Tannemaat vorm ik samen de coöperatie Samenwerkt.nu.

Wij trainen, coachen en faciliteren gelijkwaardig overleg en besluitvorming. We werken in veel verschillende sectoren. Meer informatie over onze coöperatie vind je op www.samenwerkt.nu

 

Met mijn vrouw Willeke coach ik stellen en teams met behulp van paarden. Willeke is de geschoolde equine assisted coach (coach m.b.v. paarden), ik ben haar assistent 😉

Ik ben ontzettend enthousiast over de coaching met behulp van paarden. Telkens weer gebeuren er bijzondere dingen in mensen en teams. En wij staan er bij en kijken er naar. Dankbaar werk!

 

Wil je weten wat voor trainer/coach ik ben? Lees dan de reviews van mijn klanten hieronder.

Wil je meer weten? Stuur me bericht!

Klanten over Adrian

 

 

“Adrian heb ik leren kennen als een betrokken enthousiasteling, open en diepgaand, in combinatie met humor en lichtheid.”

 

Marie Tannemaat

 

*

 

“Adrian kan met enthousiasme, humor en rust de cursisten begeleiden in de training. Hij houdt ervan om te werken met mensen en dat is aan veel dingen te merken.

Hij zijn benadering is open en eerlijk. Het maakt hem daarbij niet uit of hij je al jaren kent of dat je net komt binnenwandelen ; de training doe je samen en het doel is om daar voor iedereen het beste uit te halen.

Een training geven is voor Adrian meer dan lesstof behandelen. Hij zoekt ook de best mogelijke omstandigheden om dat te doen. Een prettige locatie, goede voorzieningen rondom eten en drinken, op tijd een rustmoment. Hij beseft welke invloed die factoren kunnen hebben op hoe de training ontvangen wordt en de lesstof ‘landt’.

 

Jan Jaap Wubs

 

*

 

“Adrian is niet vooral een trainer of coach met methodieken en een boekenkast, hij is mens. Zelf net zo in beweging als de mensen die hij begeleidt, coacht en traint. Met een simpel geloof: zelf heb je alle antwoorden al bij je, meestal heb je alleen iemand nodig die de juiste vragen durft te stellen. Die voorbij het nu kijkt en daarmee simpelweg tot de kern komt.”

 

Jasper Rombout

 

*

 

“Authentiek, neutraal en benaderbaar, je laat jezelf zien, je geniet zichtbaar van het proces, de principes zijn je helemaal eigen.”

 

Annemarie Stolper

 

*

 

“Ik kwam naar Adrian toe voor coaching omdat ik behoefte had aan extra inzichten en omdat ik het gevoel had vast te zitten. Na gesprekken met Adrian heb ik altijd weer nieuwe energie en nieuwe ideeën of aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan of om over na te denken. Adrian is heel fijn en open als persoon. Hij luistert goed, denkt met je mee en stelt de juiste vragen om zo tot de kern te komen van datgene wat je tegenhoudt om de volgende stap te zetten. Hij moedigt aan om die stappen echt te gaan zetten en dat allemaal op een hele prettige, enthousiaste, kwetsbare en aanstekelijke manier!”

 

Henri Doornbos (www.henridoornbos.nl)

 

 

Wil je meer reviews lezen? Ga dan naar deze pagina.