Training en coaching die zich richt op versterking van het IK en de kracht van het WIJ

 

 

Mijn naam is Adrian Roest (1982). Met IkWij – training en coaching wil ik mensen ondersteunen in het vinden van de verbinding met zichzelf en de mensen om hen heen.

 

Al jaren werk ik met mensen. Ik volgde de opleiding tot maatschappelijk werker en ben steeds weer enthousiast over de waardevolle groeiprocessen die mensen en groepen die ik begeleidde doormaken.

 

Mensen die me kennen ervaren me als vrolijk, betrokken en enthousiasmerend.

 

Ik vind het heerlijk om te werken met mensen die zich willen ontwikkelen, die geloven dat groei altijd mogelijk is − zeker als je kwetsbaar durft te zijn en steeds vanuit reflectie blijft werken aan jezelf.

 

 

 

Mijn visie

 

 

Leven is als een lemniscaat voortdurend bewegen in het spanningsveld tussen autonomie (IK) en verbinding (WIJ).

 

Autonomie is vrijheid, eigenaarschap en ook verantwoordelijkheid.

 

Verbinding gaat over ‘samen zijn we mooier’ en ook ‘in verbinding met jou word IK mooier/krachtiger’. WIJ zie ik als een werkwoord: als ik WIJ, dan zoek ik het gezamenlijke. Zo kunnen wij WIJ-EN: als team zoeken naar gemeenschappelijkheid en onderlinge verbinding en zo bij te dragen aan het gezamenlijke (doel).

 

Omdat voor mij gelijkwaardigheid hierin een essentiële waarde is, ben ik zo enthousiast over BeterBesluit®.

 

 

 

Persoonlijk

 

 

In mijn leven ervaar ik een constante verdieping van ontdekken en zijn wie ik ben, wat mijn behoeften en verlangens zijn en hoe ik daar richting aan kan geven.

Steeds sterker voel ik mij ‘thuis’ komen in mijzelf.

Steeds meer leer ik mezelf kennen en leer ik van daaruit te leven in verbinding met de mensen om me heen. Dit proces vind ik heel waardevol en werk daarom ook zo graag met anderen aan hún ontwikkeling.

Het is wonderlijk te zien hoe hetgeen ik in mijn leven meemaakte, me bracht waar ik nu ben. Ook van die vele gebeurtenissen die ik destijds liever had overgeslagen.  Voor mij is dit één van de mooiste lessen van het leven: niets hoeft voor niets te zijn. Veel gebeurtenissen kunnen we niet kiezen, maar hoe we er mee omgaan gelukkig wel!

 

Muziek is erg belangrijk in mijn leven. Al sinds 2005 ben ik professioneel liedschrijver en toetsenist in de band Sela.

 

Ik ben partner van Willeke en vader van drie zoons.

 

Willeke is equine assisted coach. Dat betekent dat ze mensen coacht met behulp van paarden. Meer informatie op www.willekeroest.nl.

Samen met Willeke ondersteun ik andere stellen en ouders in hun onderlinge verbinding en in de relatie met hun kinderen. Ook verzorgen wij voor teams teamdagen, een dag van verdieping en ontspanning (InTeam).

 

Ik ben christen.

En als ik je train of coach maakt het mij niet uit wat je geloof is.

Ik wil van je leren. En als jij en ik het willen, zal ik delen van wat ik geleerd heb.

 

 

Graag ondersteun ik  jou/jullie in een groeiende verbinding met jezelf en elkaar!

Klanten over Adrian

 

 

“Adrian heb ik leren kennen als een betrokken enthousiasteling, open en diepgaand, in combinatie met humor en lichtheid.”

 

Marie Tannemaat

 

*

 

“Adrian kan met enthousiasme, humor en rust de cursisten begeleiden in de training. Hij houdt ervan om te werken met mensen en dat is aan veel dingen te merken.

Hij zijn benadering is open en eerlijk. Het maakt hem daarbij niet uit of hij je al jaren kent of dat je net komt binnenwandelen ; de training doe je samen en het doel is om daar voor iedereen het beste uit te halen.

Een training geven is voor Adrian meer dan lesstof behandelen. Hij zoekt ook de best mogelijke omstandigheden om dat te doen. Een prettige locatie, goede voorzieningen rondom eten en drinken, op tijd een rustmoment. Hij beseft welke invloed die factoren kunnen hebben op hoe de training ontvangen wordt en de lesstof ‘landt’.

 

Jan Jaap Wubs

 

*

 

“Adrian is niet vooral een trainer of coach met methodieken en een boekenkast, hij is mens. Zelf net zo in beweging als de mensen die hij begeleidt, coacht en traint. Met een simpel geloof: zelf heb je alle antwoorden al bij je, meestal heb je alleen iemand nodig die de juiste vragen durft te stellen. Die voorbij het nu kijkt en daarmee simpelweg tot de kern komt.”

 

Jasper Rombout

 

*

 

“Authentiek, neutraal en benaderbaar, je laat jezelf zien, je geniet zichtbaar van het proces, de principes zijn je helemaal eigen.”

 

Annemarie Stolper

 

*

 

“Ik kwam naar Adrian toe voor coaching omdat ik behoefte had aan extra inzichten en omdat ik het gevoel had vast te zitten. Na gesprekken met Adrian heb ik altijd weer nieuwe energie en nieuwe ideeën of aanknopingspunten om mee aan de slag te gaan of om over na te denken. Adrian is heel fijn en open als persoon. Hij luistert goed, denkt met je mee en stelt de juiste vragen om zo tot de kern te komen van datgene wat je tegenhoudt om de volgende stap te zetten. Hij moedigt aan om die stappen echt te gaan zetten en dat allemaal op een hele prettige, enthousiaste, kwetsbare en aanstekelijke manier!”

 

Henri Doornbos (www.henridoornbos.nl)